بستن

این مطلب را به دوست خود ارسال کنید

اطلاعات شما نزد جی اس ام باتری کاملا محفوظ می باشد

 

با توجه به پایان سال  و جابجایی مجموعه فروش بسته شده است 

از سفارش خوداری کنید 

 

شروع کار اعلام خواهد شد 

 در صورت لزوم 09383323434 می توانید تماس بگیرید

 

چگونه متوجه خرابی باتری موبایل شویم؟

چگونه متوجه خرابی باتری موبایل شویم؟
چکیده این مطلب : انتشار : 1398/09/29 2 نظر

قطعه ای مهمتر از باتری در موبایلتان سراغ دارید؟ احتمالا نه! آیا می دانید چه زمان باید باتری موبایل را تعویض کنیم؟ این سوال را می توانید با یک مراجعه ی ساده به تعمیرگاه های موبایل پیدا کنید، اما ما در این نوشته سعی داریم چند روش ساده برای اینکه متوجه شوید باتری موبایلتان نیاز به تعویض دارد، معرفی کنیم. توصیه می کنیم تا انتهای این مقاله همراه ما باشید

چگونه متوجه خرابی باتری موبایل شویم؟

 

چگونه متوجه خرابی باتری موبایل شویم؟


قطعه ای مهمتر از باتری در موبایلتان سراغ دارید؟ احتمالا نه! آیا می دانید چه زمان باید باتری موبایل را تعویض کنیم؟ این سوال را می توانید با یک مراجعه ی ساده به تعمیرگاه های موبایل پیدا کنید، اما ما در این نوشته سعی داریم چند روش ساده برای اینکه متوجه شوید باتری موبایلتان نیاز به تعویض دارد، معرفی کنیم. توصیه می کنیم تا انتهای این مقاله همراه ما باشید تا با هوشیاری و پیش از آنکه خرابی باتری موبایلتان باعث هزینه های بیشتری شود، نسبت به تعویض آن اقدام کنید.


چرا باتری موبایل خراب می شود؟

 


اگر بخواهیم صادق باشیم عامل اصلی خرابی باتری های موبایل استفاده ی نادرست از آن است. توصیه ی ما همواره بر علاج واقعه قبل از وقوع است. در ادامه چند حالتی که احتمالا برایتان کاملا آشنا هستند را بررسی می کنیم.البته اگر فکر میکنید این نشانه ها را می دانید نوشته را از بند بعدی دنبال کنید. در هر صورت، اگر هر یک از این حالت ها شامل حال شما می شود بهتر است قبل از اینکه نیاز به تعویض باتری پیدا کنید، انجام این کارها را متوقف کنید:


1-    از هر شارژری برای شارژ کردن گوشی خود استفاده می کنید:
مطمئن هستم که این حالت را به وفور تجربه کرده اید. علی الخصوص زمانی که مدتی از خرید گوشی همراهتان گذشته باشد احتمالا دیگر حساسیتی بر اینکه حتما از شارژر خودتان استفاده کنید، نشان نمی دهید. از همین امروز تصمیم بگیرید گوشی خود را به هیچ عنوان به شارژر های دیگر و شارژر های ارزان و تقلبی متصل نکنید.


2-    گوشی شما شبانه روز به شارژر متصل است:
شایع ترین کاری که این روزها توسط همه ی کاربران موبایل انجام می شود این است که گوشی همراهشان همواره به شارژر متصل است. خرابی باتری موبایل با این کار خیلی سریعتر از چیزی که انتظارش را دارید به سراغ گوشی شما می آید. نیازی به این نیست که همواره به شارژر متصل بمانید، بلکه در انتهای زمانی که شارژ گوشی شما تکمیل می شود، آن را از شارژر جدا کنید. این درصد می تواند رسیدن شارژ به حوالی 80 درصد باشد.


3-    تا آخرین قطره ی شارژ گوشی همچنان از آن استفاده می کنید:
دل کندن از گوشی آن هم زمانی که در حال دیدن فیلم یا انجام بازی با آن هستید، از چیزی که تصور می کنید دشوار تر است. در این حالت همواره ترجیح می دهید هشدار شارژ نزدیک به صفر یا صفر گوشی خود را نادیده بگیرید. باید بدانید که این کار عمر باتری شما رو سریعتر از همیشه به پایان می رساند و به زودی مجبور به تعویض باتری موبایل خود می شوید. توصیه می شود با رسیدن شارژ گوشی به 20 درصد آن را حتما به شارژر متصل کنید.


4-    از قاب ها و پوشش های نامتعارف برای گوشی خود استفاده می کنید:
برای افزایش عمر باتری موبایل درجه حرارتی که در آن کار می کند بسیار مهم است. بسیار پیش می آید که عمر باتری صرفا به جهت اینکه بیش از حد داغ می کند، سریعتر به پایان برسد. اگر شما هم از طرفداران قاب های فانتزی و بیش از حد ضخیم هستید نسبت به تعویض آن اقدام کنید تا از خرابی باتری موبایلتان پیشگیری کنید.


5-    از اپلیکیشن هایی استفاده می کنید که عمر باتری شما را کاهش می دهد:
در مجموع بازی ها و اپلیکشن هایی که دارای گرافیک بالایی هستند، باعث می شود شارژ باتری شما سریعتر تمام شود و مجبور می شوید آن را بیشتر به شارژر متصل کنید. اما برنامه هایی وجود دارند که بسیار پر استفاده هستند و مستقیما منابع باتری موبایلتان را مورد استفاده قرار می دهند. 5 اپلیکیشن رایج تر را در این فهرست می بینید:


•    برنامه ی جذاب snapchat :
یک راه برای به حداقل رساندن آسیب های اسنپ چت این است که آن را از تنظیمات استفاده از دیتای گوشی حذف کرده و تنظیمات وای فای را روی آن تنظیم کنید.
•    پیامرسان whats app
واتس اپ تقریبا تنها پیامرسانی است که با استفاده از منابع باتری موبایل آن را هر چه سریعتر خالی می کند. توصیه می کنیم اعلانات این برنامه را ببندید و برای جلوگیری از خرابی باطری موبایل خود کمتر از این اپ استفاده کنید.
•    تلویزیون آنلاین Netflix
برنامه های این چنینی به واسطه ی نور صفحه که برای نمایش با کیفیت استفاده می شود، باعث می شود باتری شما زودتر از موعدی که باید خالی شود. برای جلوگیری بهتر است تا جای ممکن نور صفحه را مخصوصا در شب کم کنید.


برنامه های دیگری بر اساس سایت های خارجی می توان به این لیست اضافه کرد، اما سه اپلکیشنی که نام بردیم سرآمد این فهرست هستند و داخل گوشی ایرانی ها نیز یافت می شوند. بدیهی است که برنامه هایی با کارکرد مشابه نیز چنین اثراتی روی باتری موبایل شما خواهند داشت.


باتری خراب موبایل را چگونه تشخیص دهیم؟


حال که دانستیم برای پیشگیری از خرابی باتری موبایل باید چه نکاتی را پیش بگیریم، نوبت به معاینه ی باتری موبایل برای تشخیص خرابی آن رسیده است. این کار ساده است و چند روش دارد که برخی از آنها توسط افراد غیرمتخصص هم قابل انجام است:


1-    تشخیص از روی نشانه های ظاهری:
•    با رعایت نکات احتیاطی باتری موبایل خود را خارج کنید. با دقت آن را بررسی کنید. هر نشانه ای از بادکردگی، تورم، تغییر رنگ، نشت مایعات از باتری و زردی باتری از قسمت پایانه ها مشاهده کردید یعنی اگر هنوز هم باتری شما کار می کند، به زودی از کار خواهد افتاد و بهتر است به نمایندگی های مجاز تعمیر موبایل مراجعه کنید. دقت کنید که این نشانه ها یکباره اتفاق نمی افتند و روند تورم یا تغییر رنگ باتری ممکن است چندین هفته یا ماه طول بکشد.
•    اگر گوشی شما از آن دسته گوشی هایی است که نمی توانید باتری آن را خارج کنید، کافیست به روشی که در ادامه می آید تورم آن را بررسی کنید. گوشی خود را روی سطح صافی بگذارید و آن را بچرخانید. اگر در روند چرخش آن اختلالی مشاهده کردید، این یعنی باتری گوشی شما باد کرده است.

 

باتری خراب موبایل را چگونه تشخیص دهیم؟


•    روش بعدی تشخیص خرابی باتری این است که ببینید نسبت خالی شدن شارژ باتری به استفاده ای که از آن می کنید چقدر است. اگر باتری گوشی تان بدون اینکه کار زیادی از آن بکشید سریع خالی می شود، احتمالا به زودی نیاز به تعویض باتری موبایل خود پیدا می کنید. برای تشخیص این موضوع به عددی که در بالای صفحه به منظور نمایش شارژ وجود دارد نگاه کنید، اگر در هر لحظه یک یا دو درصد شارژ کم می شود، باتری شما به زودی نیاز به تعویض دارد.
•    داغ کردن بیش از حد گوشی در حین کار کردن نیز نشانه ی دیگری از خرابی باتری است که باید آن را جدی بگیرید. البته یکبار داغ کردن گوشی الزاما نشانه ی خرابی آن نیست، اما نسبت به تکرار هر یک از این نشانه ها باید هوشیار باشید.
•    گفته می شود باتری های موبایل که امروزه اکثرا از نوع لیتیومی هستند، بعد از 500 بار شارژ شدن حدودا 20 درصد از کارایی خود را از دست می دهند. جالب اسن بدانید گوشی های آیفون حساب تعداد دفعاتی که گوشی را شارژ می کنید نگه می دارد گرچه این اطلاعات توسط کارشناسان اپل قابل خواندن است.پس اگر مدت زمان نسبتا طولانی از خرید گوشی همراهتان گذشته است، احتمالا به زودی نیاز پیدا می کنید که نسبت به تعویض باتری آن اقدام کنید.

 

باتری خراب موبایل را چگونه تشخیص دهیم؟

 

2-    تشخیص خرابی باتری به کمک برنامه های جانبی

 


•    کابران گوشی های اندروید:
راه اول: کد ussd زیر در گوشی اندروید خود وارد کنید: *#*#4636#*#* . این کد اطلاعاتی در مورد وضعیت فعلی باتری موبایلتان در اختیار شما قرار می دهد. همین حالا این کد را در گوشی خود وارد کنید تا از سلامت باتری موبایلتان مطمئن شوید. البته ممکن است این کد بر روی گوشی شما جواب ندهد، برای این موضوع راه حل دوم را امتحان کنید.

 

  تشخیص خرابی باتری به کمک برنامه های جانبی


راه دوم: برنامه ی android battery macroPinch یا برنامه های battery برای اندروید را دانلود و نصب کنید. این برنامه ها اطلاعات دقیقی از سطح سلامت باتری موبایلتان در اختیار شما قرار می دهد. رابط کاربری این برنامه بسیار ساده است و در استفاده از آن دچار مشکل نمی شوید.

 

 

  تشخیص خرابی باتری به کمک برنامه های جانبی


•    کابران گوشی های آیفون:
کابران آیفون می توانند برنامه ی iBackupBot را دانلود کرده و نصب کنند. این برنامه بر روی pc و mac قابل اجراست. بعد از آن با اتصال گوشی خود به سیستمی که این برنامه را نصب دارد، می توانید از منوی موجود دستگاه خود را پیدا کنید. 

 

سلات باتری برای کابران گوشی های آیفون


بر روی more information بزنید تا اطلاعات بیشتری در مورد باتری موبایلتان پیدا کنید:

 

گزینه more information بزنید تا اطلاعات بیشتری در مورد باتری موبایلتان بدهد


گفته می شود اگر ردیف fullChargeCapacity نسبت به ردیف DesignCapacity اختلاف زیادی داشته باشد، نشانه ی خرابی باتری و نیاز به تعویض آن است.
اگر تحلیل اطلاعاتی که توسط این راه حل ها ارائه می شود، دچار مشکل شدید، می توانید از کارشناسان کمک بگیرید و یا به سادگی در اینترنت به جستجو بپردازید.


آیا وقت آن رسیده که باتری موبایلمان را تعویض کنیم؟

 


در این نوشته سعی کردیم راه های پیگشیری از خرابی و تشخیص خرابی باتری موبایل ها را به نحوی که نیاز به مراجعه به متخحصصان نداشته باشید،‌ بررسی کنیم. خرابی دستگاه ها و قطعات الکترونیک مانند باتری موبایل اجتناب ناپذیر است، اما هوشیاری و اطلاعات شما می تواند خسارت ناشی از خرابی باتری  را به حداقل برساند. اگر تجربه ای  در این زمینه دارید آن را در بخش نظرات با ما در میان بگذارید.

 

نظرات

captcha Refresh
میرزایی
۱۴۰۰/۰۹/۰۲۰۰
پاسخ

مقاله بسیار خوب و کاربردی بود

یاشار میرزایی تهران فرمانیه 

جی اس ام باتری
۱۴۰۱/۰۱/۲۸۰۰

با سلام جناب میرزایی 

خوشحالیم که مورد توجه شما قرار گرفتیم

به این مطلب امتیاز دهید

تعداد کل امتیازات این مطلب 7

آخرین محصولات

خرید  باتری اصلی موبایل و شارژر اصلی و کابل
خرید شارژر کابل اصلی ایفون

برای اطلاع از آخرین تخفیف ها و جدید ترین کالاها عضو شوید