بستن

این مطلب را به دوست خود ارسال کنید

اطلاعات شما نزد جی اس ام باتری کاملا محفوظ می باشد

 

با توجه به پایان سال  و جابجایی مجموعه فروش بسته شده است 

از سفارش خوداری کنید 

 

شروع کار اعلام خواهد شد 

 در صورت لزوم 09383323434 می توانید تماس بگیرید

 

تاریخچه برند اچ تی سی؛ پدر گوشی‌های اندرویدی

تاریخچه برند اچ تی سی؛ پدر گوشی‌های اندرویدی
چکیده این مطلب : انتشار : 1398/10/02 0 نظر

شرکت اچ تی سی را می‌توان پدر تلفن‌های همراه با سیستم عامل اندروید دانست. چرا که این کمپانی پرچم دار تولید اولین گوشی‌های اندرویدی در جهان است. اچ تی سی که با نام کامل High Tech Computer Corporation شناخته می‌شود امروز قصد داریم برند اچ تی سی رو بررسی کنیم پس با ما همراه باشید.

تاریخچه شرکت اچ تی سی؛ پدر گوشی‌های اندرویدی


شرکت اچ تی سی را می‌توان پدر تلفن‌های همراه با سیستم عامل اندروید دانست. چرا که این کمپانی پرچم دار تولید اولین گوشی‌های اندرویدی در جهان است. اچ تی سی که با نام کامل High Tech Computer Corporation شناخته می‌شود یک کمپانی تایوانی است که توسط چر وانگ، پیتر چو و اچ تی چو تأسیس شد.تا قبل از تولید گوشی‌های هوشمند کار این کمپانی تولید کامپیوتر و لپ تاب بوده است. این را می‌توان از نام نیز آن فهمید.High Tech Computer Corporation  فن آوری بالا شرکت کامپیوتری معنا می‌شود.
 
اولین اقدام متحیر کننده شرکت اچ تی سی تولید و عرضه رایانه‌های کوچک مجهز به سیستم عامل ویندوزی بود که راه را برای تولید اولین تلفن همراه با سیستم عامل اندروید را برایش هموار نمود. اچ تی سی با تولید این تلفن‌های همراه در طراحی سرآمد شناخته شد. این برند تولید گوشی هوشمند را یک سال پس از تأسیس یعنی سال 1998 شروع کرد.  
بازار رقابتی امروزه بسیار داغ است و این امر کمی در روند فروش گوشی های اچ تی سی اختلال ایجاد کرده است. اما با این حال شرکت اچ تی سی تسلیم شدنی نیست و به تولید گوشی‌های هوشمند ادامه می‌دهد. امروزه 30000 نفر در این کمپانی محبوب مشغول به کار هستند و دفتر مرکزی اچ تی سی در آمریکای شمالی است. این کمپانی در سال 14.8 میلیارد دلار درآمد دارد و 9.4 درصد از سود سهام بازار متعلق به آن است.  

 
تاریخچه تأسیس شرکت اچ تی سی

 

 

شرکت اچ تی سی توسط چر وانگ، پیتر چو و اچ تی چو در سال 1997 پدید آمد


شرکت اچ تی سی توسط چر وانگ، پیتر چو و اچ تی چو در سال 1997 پدید آمد. چر وانگ دختر یک مرد ثروتمند در  تایوان است. آن‌ها در اولین قدم می‌خواستند که تکنولوژی جدیدی تولید کنند که تلفیقی از تلفن همراه و دستیار شخصی بود. اما این ایده به بن بست رسید. همین ناکامی منجر به قرار گیری شرکت در آستانه ورشکستگی شد. این بار خانواده چر وانگ که پیش‌تر هم از ثروتمند بودن آن‌ها گفته شد برای رفع این مشکل به بخش مهندسی و طراحی شرکت کمک مالی کردند. پس از آن نیز وانگ و شرکای خود به این نتیجه رسیدند که به صورت موقت طراحی محصولات کمپانی‌های دیگری را  انجام دهند. 
این روند در سال 2000 منجر به موفقیت شرکت اچ تی سی شد. این کمپانی با تولید رایانه‌های شخصی کمپانی اچ پی این موفقیت را بدست آورده بود. درست دو سال بعد یعنی در سال 2002 اچ تی سی رنگ دیگری به بازار بخشید. در همین سال بود که با تولید اولین رایانه همراه (جیبی) مجهز به سیستم عامل مایکروسافت توانست در میان اپراتورهای تی – موبایل، واریزن، اسپرینت و ... محبوب شود. 
در حقیقت شرکت اچ تی سی تولید تلفن همراه را با سیستم عامل ویندوز فون و مایکروسافت آغاز کرد. این فن آوری در آن سال با نام G1 شناخته می‌شد. در سال 2005 بود که برادر پیشرفته‌تر این گوشی با نام G3 به بازار وارد شد. 


ایده‌های نوین و بی مانندی که اچ تی سی در تولید محصولات خود به کار می‌برد دلیل اصلی موفقیتش بود. سال 2007 نیز سال درخشش این کمپانی به حساب می‌آید. در این سال بود که شرکت اچ تی سی نخستین تلفن‌های همراه لمسی خود را تولید کرد. این محصول اچ تی سی انقلابی در صنعت تلفن‌های همراه به پا کرد. 
در همین سال بود که اچ تی سی کمپانی Dopodo International را خرید. همین اقدام بود که جرقه‌ی تولید تلفن همراه هوشمند را زد. شرکت اچ تی سی در این سال گوشی‌های هوشمندی با نام  اچ تی سی‌ام 9، اچ تی سی‌ام 8 و وسیله  Dopodo را به بازار عرضه کرد. 
همه ما امروز با تلفن‌های همراه لمسی که به سیستم عامل اندروید مجهز هستند آشنا هستیم. این تلفن‌ها در زندگی امروز ما نقش پر رنگی دارند. اولین برندی که موفق به تولید تلفن‌های مجهز به سیستم عامل اندروید شد کمپانی اچ تی سی بود. اولین تلفن هوشمند اچ تی سی G1 نام داشت که تصویر جدیدی از تلفن همراه را به مردم جهان نشان داد.


گسترش فعالیت اچ تی سی 


شرکت اچ تی سی در سال 2006 توانست بخاطر موفقیت‌هایش در تولید تلفن همراه جایگاه سوم را در لیست برترین فن آوری های جهان را بدست آورد. فعالیت‌های اخیر این کمپانی به تولید گوشی یو 11 متنهی شده است که در میان مردم بسیار محبوب است.
 البته نا گفته نماند که این کمپانی دست به تولید هدست های واقعیت مجازی نیز زده است. اگر به موفقیت‌های امروز اچ تی سی نگاه کنیم متوجه تکرار تاریخ می‌شویم. امروزه شرکت اچ تی سی درست به اندازه همان سال‌های اولیه تأسیس، موفق و محبوب است.

 

تولید تلفن همراه جایگاه سوم را در لیست برترین فن آوری های htc


اندروید یک کمپانی بود  که توسط فردی به نام اندی رابین تأسیس شده بود. کمپانی گوگل در سال 2005 این کمپانی را خرید. پس از آن بود که کمپانی گوگل به توسعه و ارتقا سیستم عامل لینوکس که در آن زمان محبوبیت داشت بپردازد. رقبای لینوکس هم سیستم عامل سیمبین و ویندوزفون بودند. 
گوگل به منظور ارتقا سیستم عامل اندروید یک پیام رسان با نام Sooner طراحی کرد. این محصول به شکل بلک بری طراحی شده بود که صفحه‌ی لمسی نداشت و برای کار کردن با آن یک صفحه کلید از نوع QWERTY در آن تعبیه شده بود.

 

 پیام رسان با نام Sooner

 

ایده تولید تلفن همراه اندرویدی وقتی به ذهن رابین خطور کرد که اولین تلفن همراه هوشمند آیفون در سال 2007 تولید شد. البته کمی ابتکار روی این ایده سوار شد و سرانجام سیستم عامل جدیدی با نام Dream پدیدار شد. تلفن‌های همراهی که با این سبک تولید می‌شدند یک نمایشگر لمسی و صفحه کلید کشویی داشتند. این صفحه کلید به صورت عمودی در تلفن تعبیه شده بود. دلیل اضافه کردن صفحه کلید کشویی به این دلیل بود که در آن زمان عادت و سلیقه‌ی مردم ایجاب می‌کرد که با صفحه کلید واقعی کار کنند نه صفحه کلید مجازی. این سیستم عامل در همان سال تکمیل شد و حال گوگل می‌خواست تا کمپانی‌های دیگر از این تکنولوژی بهره بگیرند. 
اینجا بود که کمپانی اچ تی سی که در آن زمان سرآمد در تولید تلفن‌های همراه بود در سال 2008 از این نرم افزار استفاده کرد. به این ترتیب به اولین برندی تبدیل شد که تلفن همراه اندرویدی تولید می‌کرد. 


سرانجام نتیجه مشارکت شرکت اچ تی سی و گوگل در تولید تلفن همراه T-Mobile G1 نمود پیدا کرد. البته به جز اچ تی سی سایر برندهای معروف برای حمایت از این سیستم عامل محصولات خود را به آن مجهز کردند.
ایده‌های برند اچ تی سی تمامی نداشت. در سال 2009 اچ تی سی این موضوع را با تولید گوشی sense به همگان ثابت کرد. در همین سال بود که تبلیغات در تلویزیون را شروع کرد. اچ تی سی علاوه بر تولید گوشی تبلت های هوشمندی با نام نکسون 9 را نیز تولید کرد. 
سال 2010 بود که با تولید گوشی‌های سری G4 بین مردم آمریکا محبوبیت زیادی بدست آورد. در همین سال بود که اچ تی سی در لیست بهترین شرکت‌های تولید تلفن هوشمند قرار گرفت. فروش گوشی های اچ تی سی در همان سال مبلغی حدود 24.6 میلیون دلار برآورد شد. 
اچ تی سی در سال بعد یعنی سال 2011 توانست جایگاه خود را در میان برترین کمپانی‌های تولید موبایل حفظ کند. این موفقیت تا جایی ادامه پیدا کرد که در فوریه‌ی همان سال انجمن جهانی موبایل GSM اچ تی سی را تولید کننده‌ی بهترین مدل گوشی‌ها معرفی کرد. 
پس از آن نیز فروش گوشی مدل HTC Dash wire  سودی معادل 18.5 میلیون دلار برای شرکت اچ تی سی به همراه داشت. اضافه کردن قابلیت Beats Audio نیز یکی دیگر از ایده‌های ناب و پرطرفدار اچ تی سی بود. این گزینه‌ی جدید در گوشی‌ها به کاربر این امکان را می‌داد تا صدای خواننده‌ی محبوبش را همچون واقعیت گوش کند. 
در سال 2011 نیز در جشنواره جهانی موبایل، برند اچ تی سی در کنار دیگر رقبای بزرگ خود یعنی نوکیا، سامسونگ و اپل قرار گرفت و توانست در جایگاه سوم بهترین گوشی‌های جهان حتی از نوکیا بهتر قرار بگیرد. 
سال 2012 سالی بود که سهم اچ تی سی در بازار 24 درصد برآورد شد. این در حالی بود که سامسونگ با سهم 21 و اپل با سهم 20 درصد از اچ تی سی عقب ماندند. در آگوست سال 2013 بود که میزان فروش اچ تی سی به وسیله‌ی تبلیغ تلویزیونی چندین برابر شد. در 27 دسامبر سهم اچ تی سی در بازار 3 درصد کاهش پیدا کرد.
اچ تی سی نیز برای جبران این روند نزولی گوشی مدل اچ تی سی وان را تولید کرد. بدنه‌ی فلزی و ضخامت کم آن، دو دوربینه بودن، فلش آل ای دی و آپشن جی پی اس منجر به افزایش فروش مجدد این کمپانی شد.   


معرفی هدست HTC Valve


در سال 2015 بود که اچ تی سی برای اولین بار از تولید هدست واقعیت مجازی HTC Valve رونمایی کرد. واقعیت مجازی دنیایی است که شما می‌توانید در یک دنیای مجازی قدم زده و محیط را از زیر نظر بگذرانید انگار که واقعاً در این دنیای مجازی حضور دارید. 


بازی‌های تولید شده توسط شرکت اچ تی سی


اچ تی سی علاوه بر تولید کامپیوتر، لپ تاب و هدست های واقعیت مجازی در تولید بازی نیز زبانزد است. این کمپانی امروزه در کارنامه خود نام بازی‌هایی همچون Dovetali، Steel Wool Games Vertigo، Bossa و Barry Fire proof را ثبت کرده است.


آشنایی با گوشی های اچ تی سی


•    تلفن همراه اچ تی سی مجیک

 تلفن همراه اچ تی سی مجیک


بعد از تولید اولین سری تلفن‌های هوشمند، راه تولید گوشی دوم برای برند اچ تی سی هموارتر شد. این تلفن همراه که اچ تی سی مجیک نام داشت بازار را در سال 2009 تصاحب کرد. با اینکه از نظر ظاهری به سری G1 شبیه بود؛ اما ویژگی‌هایی مثل جدا شدن صفحه کلید فیزیکی و افزودن جزئیات جذاب اچ تی سی مجیک را به یک گوشی محبوب تبدیل کرده بود. 
طراحی خاص اسپیکر آن صحبت در هنگام تماس تلفنی را راحت‌تر می‌کرد همچنین مواد به کار برده شده در بدنه‌ی آن بسیار مورد استقبال خریداران قرار گرفت. نکته‌ی جذاب‌تر اچی تی سی مجیک داشتن جک 3.5 میلی متری برای هندزفری بود. در حقیقت این گوشی اولین گوشی هوشمندی بود که این جک را داشت. 


•    تلفن همراه گوگل نکسوس

 

 تلفن همراه گوگل نکسوس


درخشش شرکت اچ تی سی تا سال 2010 ادامه یافت. این کمپانی در همین سال بود که تلفن همراه جدیدی با نام گوگل نکسوس وان که از برند نکسوس بود را تولید کرد. ویژگی‌های ظاهری از جمله جنس بدنه بسیار مورد علاقه‌ی خریداران بود. چرا که در ساخت آن از تفلون استفاده شده بود. این مواد اجازه‌ی باقی ماندن گرد و خاک و جای انگشت روی بدنه‌ی گوشی را نمی‌دادند.


•    تلفن همراه اچ تی سی دیزایر


تنها چند ماه بعد بود که شرکت اچ تی سی بار دیگر دنیا متعجب کرد. او با تولید تلفن همراه اچ تی سی دیزایر بار دیگر بازار را از رقبا گرفت. این بار این برند از فلز در بدنه‌ی این گوشی‌ها استفاده کرد. تلفن همراه دیگر اچ تی سی که از نظر ظاهر و کیفیت بسیار محبوب شده بود گوشی اچ تی سی لجند بود. 
 

 

 تلفن همراه اچ تی سی دیزایر

 

از سال 2010 فعالیت اچ تی سی کمرنگ‌تر شد. این کمپانی موفق محصولاتی را تولید و ارائه کرد اما چون مثل همتایان خود کیفیت خوبی نداشت تصمیم گرفت که به اصلاح این محصولات بپردازد. در این بین تلفن همراه اچ تی سی ایوو4G  را تولید کرد. تلفن همراه خوبی بود ولی در لیست بهترین تولیدات این برند قرار نگرفت. 
پس از آن نیز نسل جدید اچ تی سی ایوو که با نام‌های دروید اینکردبل، وایلدفایر، آریا، دیزایر اچ دی و اینسپایر به بازار آمدند که همگی به نسل گذشته خود شبیه بود بنابراین خیلی مورد استقبال قرار نگرفتند. اما اچ تی سی تسلیم نشد و در همان سال‌های 2010 بود که اچ تی سی از دو گوشی جدید T-Mobile G2 و My Touch 4G رونمایی کرد.

 


•    تلفن همراه سنسیشن

 

 تلفن همراه سنسیشن

 


شرکت اچ تی سی در سال 2011 دو گوشی دیزایر اس و ایوو 3D را تولید کرد که موفق نشد خیلی بازار مصرف را تکان دهد. کمی از سال 2011 گذشته بود که ناگهان تولید گوشی سنسیشن مثل زلزله‌ای قوی بازار را لرزاند. 
ویژگی‌های جدیدی مثل نمایشگر شیشه‌ای لبه دار، شاسی از جنس آلومینیوم و تنوع سه رنگ آن باعث شد تا سریعاً در دل مردم جا باز کند. در همین سال بود که کمپانی اچ تی سی موفق به خرید 51 درصد از سهام کمپانی بیتس شد.
 مشارکت این دو کمپانی به تولید دو گوشی چاچا و سالسا منجر شد. این دو گوشی با نام گوشی‌های فیسبوک نیز شناخته می‌شدند. چون که در آن‌ها دکمه‌ی فیسبوک تعبیه شده بود. این گوشی‌ها باب سلیقه‌ی جوانان بود. دیگر سال 2011 داشت به آخر می‌رسید که اچ تی سی گوشی جدیدی مخصوص خانم‌ها با نام رایم را تولید کرد.


•    تلفن‌های همراه سری وان

 

 تلفن‌های همراه سری وان

 تلفن‌های همراه سری وان


سال 2012 سالی بود که این گوشی‌ها برای اولین بار با مواد پلی کربنات در بدنه‌ی خود به بازار وارد شدند. البته این به معنی توقف مواد فلزی در بدنه‌ی گوشی‌ها نبود چرا که مدل وان اس همچنان با شاسی‌های فلزی تولید می‌شدند. به عقیده‌ی خیلی از طراحان گوشی‌های سری وان از سری وان ایکس برتر می‌دانستند. 
در سال 2013 بود که شرکت اچ تی سی پروژه‌ی تولید مدل جدیدتری از گوشی‌های اندرویدی را کلید زد. بنابراین با تولید گوشی‌های  ام 7 توانست توجه جهانیان را به خود جلب کند. پس از آن اچ تی سی دوباره از تولید گوشی‌های با بدنه پلی کربنات به تولید گوشی‌های با بدنه‌ی آلومینیومی روی آورد. 
در این مدل از تلفن‌های همراه هوشمند تعبیه کردن سوراخ‌های ریز برای اسپیکر و منحنی شدن پشت گوشی بسیار مورد استقبال قرار گرفت. در زمان تولید این گوشی‌ها سایر برندها در تولید بدنه‌ی گوشی‌های خود از پلاستیک استفاده می‌کردند و تولید گوشی با بدنه آلومینیومی مثل بمب ترکید. 


 

 اچ تی سی وان ام 7

 

شرکت اچ تی سی مدل دیگری در این سال ارائه نکرد. تنها مدل دیزایر آن بود که بین مردم آمریکا بسیار محبوب بود. با این حال بنا بر آمار مدل اچ تی سی وان ام 7 محبوبیت بیشتری داشت. این برند با تولید دو تلفن همراه اچ تی سی وان مینی و وان مکس بار دیگر لرزه‌ای به بازار وارد کرد. 
یکی از تفاوت‌های این دو مدل تفاوت اندازه‌ی آن‌ها بود. همچنین دل وان مکس اولین گوشی هوشمندی بود که در خود سنسور اثر انگشت داشت. در همین سال 2013 بود که شرکت اچ تی سی از مشارکت با کمپانی بیتس کناره گیری کرد. 

 

دل وان مکس

 

•    تلفن همراه اچ تی سی وان ام 8


سری‌ام 8 در سال 2014 تولید شد. بدنه‌ی این مدل نیز از جنس فلز بود با این تفاوت که کناره‌های آن نسبت به نسل قدیمی خود یعنی ام 7 گردتر بود. علاوه بر تفاوت‌های ریز و درشتی که این دو مدل با هم داشتند بیشتر از همه دو دوربینه بودن این سری جلب توجه می‌کرد.
میزان فروش بالای این محصول توانست سهم اچ تی سی را در بازار از 12.7 درصد به 22.1 درصد برساند.  روند تولید گوشی‌های مدل ام 8 بدون تغییر ادامه پیدا کرد. کمی بعد اچ تی سی مدل جدیدی از گوشی هوشمند را با نام اچ تی سی جی باتر فلای را که با نام اچ تی سی باتر فلای 2 هم مشهور است را تولید و به بازار ارائه نمود. 
برخی از ویژگی‌های این مدل گوشی مثل جنس پلی کربنات بدنه و ضد آب بودن آن نشان از رقابت سرسختانه با گوشی گلکسی اس 5 را دارد. سال 2015 موفقیت چندانی برای شرکت اچ تی سی به همراه نداشت. بنابراین بازار به دست رقبایی همچون موتورلا، سامسونگ، الجی، اپل و هواوی تصرف شده بود. 

 

 اچ تی سی وان ام 8

 

 

کمپانی اچ تی سی در این سال تنها گوشی‌ام 9 و ام 9 پلاس را تولید کرد که چندان تفاوتی با نسل پیشین خود یعنی ام 8 نداشتند. البته نباید نقش پر رنگ سری دیزایر 520 و 526 را انکار کرد. سال 2015 داشت تمام می‌شد که اچ تی سی مدل وا اِی 9 را تولید کرد. این بار هم کمپانی اپل به این تولید اعتراض کرد و مشخصات این گوشی را تقلیدی از محصول خود یعنی آیفون 6 دانست.
نا گفته نماند که شرکت اچ تی سی در سال 2014 یک دوربین عکاسی ضد آب نیز تولید کرد که آر ای نام داشت. این دوربین به اندازه‌ی کف دست بود. برای روشن و خاموش کردن دکمه‌ای در آن تعبیه نشده بود. در حقیقت همیشه آماده به کار بود. این دوربین می‌توانست در لحظه صد عکس متوالی بگیرد. 
از دیگر قابلیت‌های جذاب آن وصل شدن به کامپیوتر و تلویزیون بود. همچنین به وسیله‌ی یک برنامک روی گوشی خود می‌توانید عکس و فیلم‌های ثبت شده در دوربین را هر جا و هر مکان مشاهده کنید. 


•    تلفن همراه Desire EYE
گوشی دیزایر آی هم در سال 2014 توسط اچ تی سی تولید شد. این گوشی مخصوص افرادی ساخته شده بود که می‌خواستند عکس و فیلمی طبیعی داشته باشند. به بیان دیگر کاربر می‌توانست بدون اینکه کیفیت عکس یا فیلم کاهش یابد روی سوژه‌ی مورد نظر زوم و یا تصویری را چاپ کند. 
اچ تی سی همواره به داشتن صدای پر قدرت مشهور بوده است. در این گوشی هم تعبیه شدن سه اسپیکر نشان دهنده‌ی این موضوع است. بنابراین در اماکن شلوغ به راحتی می‌توانید با فردی تماس بگیرید  و یا کلیپ‌های تصویری را نگاه کنید. 
همچنین هنگام تماس تصویری یک بار نگاه کردن شما به صفحه باعث می‌شود که حتی اگر به نمایشگر نگاه نکنید تصویر قطع نشود. همچنین می‌توانید همزمان با چهار نفر تماس تصویری بدون مشکل و قطعی برقرار کنید. برخلاف سایر برندها می‌توانید هنگام تماس تصویری، تصویر خود و طرف مقابل را به یک اندازه مشاهده کنید.


•    تلفن همراه باتر فلای 3 
این گوشی نیز در سال 2015 توسط اچ تی سی تولید شد. ویژگی‌هایی همچون نمایشگر 5.1 اینچی و پردازنده‌ی 8 هسته‌ای از ویژگی‌هایی بود که بسیار مورد استقبال قرار گرفت. فروش این گوشی سهم بازاری اچ تی سی را چند برابر افزایش داد.  


•    تلفن همراه اچ تی سی 10
سال 2016 بود که اچ تی سی برای چندمین بار به خوبی درخشید. اچ تی سی در این سال پروژه‌ی تولید گوشی مدل اچ تی سی 10 را کلید زد. در این گوشی نیز از فلز در بدنه‌ی آن استفاده کردند. البته هیچ کدام از محصولات تولیدی جدید اچ تی سی به اندازه‌ی مدل ام 7 محبوبیت کسب نکردند. 
از این رو اچ تی سی تصمیم گرفت تا به اصلاح تولیدات خود بپردازد. به همین خاطر در اولین قدم در کیفیت دوربین‌های تلفن همراه دست برد. بعلاوه تغییراتی در نرم افزار و سخت افزار گوشی‌های خود اعمال نمود.


اپل از اچ تی سی شکایت کرد
کمپانی اپل معتقد بود که کمپانی اچ تی سی در 20 عدد از فن آوری های جدید خود قوانین مربوط به طراحی و اختراعات از جمله واسط کاربری سخت افزاری را زیر پا گذاشته است. بنابراین از شرکت اچ تی سی در کمیسیون تجارت بین المللی در آمریکا شکایت نامه‌ای ارائه داد. 
با این حال اچ تی سی این ادعا را نپذیرفت و دست از تولید فن آوری های جدید بر نداشت. اچ تی سی هم شکایت نامه‌ی بر ضد اپل تنظیم کرد چون معتقد بود که اپل 5 فن آوری تولید کرده است که قوانین حقوق بشر را زیر پا گذاشته است. 
با این وضعیت در نوامبر سال 2012 بود که این دو غول گوشی سازی یک توافق نامه‌ی ده ساله امضا کردند.  این توافق نامه فن آوری های آن سال و سال‌های آینده‌ی هر دو را شامل می‌شد. به دلیل محرمانه بودن اطلاعات زیادی از متن و محتوای این توافق نامه فاش نشده است. 


معرفی دو گوشی برتر اچ تی سی 2019


•    تلفن همراه اچ تی سی یو 19 ای

این تلفن هوشمند یک نمایشگر 6 اینچی دارد. رزولوشن این نمایشگر 1080*2160 است. از ویژگی‌های برجسته‌ی آن می‌توان به حافظه‌ی داخلی 128 گیگابایتی اشاره کرد. همچنین این سری از برند اچ تی سی قابلیت ساپورت رم خارجی تا 6 گیگ را دارد. 
اگر به دنبال موبایلی هستید که شارژ باطری را بیشتر در خود نگه دارد اچ تی سی یو 19 ای بهترین گزینه برای شماست زیرا در ساخت آن از یک باطری 3930 میلی آمپری استفاده شده است. دوربین عکاسی آن دوتایی و به صورت عمودی بر بدنه تعبیه شده است. 
هر کدام از دوربین‌ها 12 و 20 مگاپیکسل هستند. دوربین جلو هم که بیشتر با نام دوربین سلفی شناخته می‌شود 24 پیکسل است. ویژگی جذاب دیگر این مدل از گوشی های اچ تی سی قرار گیری سنسور اثر انگشت در پشت گوشی است. این گوشی گران قیمت در تنوع دو رنگ بنفش و سبز تولید می‌شود.


•    تلفن همراه اچ تی سی دیزایر19 پلاس
مدل اچ تی سی دیزایر 19 پلاس با داشتن نمایشگر 6.2 اینچی کمی از مدل همزمان خود بزرگ‌تر به نظر می‌رسد. در قسمت جلوی نمایشگر جایی که دوربین سلفی 16 مگاپیکسلی آن قرار دارد یک شکاف قطره‌ای شکل ایجاد شده است. 
هسته‌ی پردازنده در این سری Media Tek Helio P35 است که همان تراشه‌ی به کار برده در اسمارت فون ها ست. باطری به کار برده شده در این نوع گوشی هوشمند 3850 میلی آمپری است. این گوشی نیز قابلیت ساپورت رم از 4 تا 6 گیگابایت را دارد. حافظه داخلی این مدل 64 گیگا بایت است. 
سنسورهای به کار برده شده در این مدل سنسور عمق سنج 5 مگاپیکسلی، سنسور فوق عریض 8 مگاپیکسلی و سنسور اصلی 13 مگاپیکسلی است که در دوربین تعبیه شده‌اند. مدل 6 و 128 گیگابایتی آن نیز در بازار موجود است.
دوستان عزیز در این مقاله سعی کردیم هرچه درباره شرکت اچ تی سی می‌دانیم، با شما هم در میان بگذاریم. امیدواریم این مطالب برای شما مفید واقع شده باشد. لطفا با نظرات و پیشنهادات دلگرم‌کننده خود ما را حمایت کنید.


 

نظرات

captcha Refresh

به این مطلب امتیاز دهید

تعداد کل امتیازات این مطلب 4

آخرین محصولات

خرید  باتری اصلی موبایل و شارژر اصلی و کابل
خرید شارژر کابل اصلی ایفون

برای اطلاع از آخرین تخفیف ها و جدید ترین کالاها عضو شوید